مشکل اکسترافیلد k2

 

 

 



یادآوری رمزعبورثبت نام

 

دوست عزیز: برای مشاهده تمام امکانات سایت باید به سایت وارد شوید ویا ثبت نام نمایید



مشکل اکسترافیلد k2
زمان کنونی: 08-07-2020, 08:56 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: محمدوب
آخرین ارسال: محمدوب
پاسخ: 6
بازدید: 1750

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل اکسترافیلد k2
18-08-2014, 02:53 PM
ارسال: #1
مشکل اکسترافیلد k2
با سلام من یه قالب خارجی رو فارسی کردم ولی یه مشکلی دارم این قالب یه سری اکسترا فیلد در قسمت کی 2 داره با اسامی انگلیسیه من فارسیش کردم مثلا (قیمت =price)
تا اینجا مشکلی نیس ولی در یک فایل سی اس اس از اسم این اکسترا فیلد ها استفاده کرده و بهش استایل داده حالا تو این فایل سی اس اس اسامی جدید که فارسیه رو می نویسم ولی استایل ها کار نمی کنه. لطفا راهنمایی کنید.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
22-08-2014, 02:25 AM
ارسال: #2
RE: مشکل اکسترافیلد k2
تکه کد css
featured_properties ul{ margin:0px; position:relative;}
.featured_properties ul,.featured_properties ul li{ list-style:none;}
.featured_properties ul.mod-extraFile li.Location span.name,
.featured_properties ul.mod-extraFile li.Bathrooms span.name,
.featured_properties ul.mod-extraFile li.Bedrooms span.name,
.featured_properties ul.mod-extraFile li.BuildingArea span.name,
.featured_properties ul.mod-extraFile li.price span.name,
.featured_properties ul.mod-extraFile li.Status,
.featured_properties ul.mod-extraFile li.PropertyType,
.featured_properties ul.mod-extraFile li.MinPrice,
.featured_properties ul.mod-extraFile li.MaxPrice{ display:none;}
.featured_properties ul.mod-extraFile li.Location{ background:url(../images/bg_location.jpg) center bottom no-repeat; margin-bottom:5px; padding-bottom:10px;}
.featured_properties ul.mod-extraFile li.price{ width:100%; clear:both; padding-bottom:25px;}
.featured_properties ul.mod-extraFile li.price span.value{ font-size:24px; font-weight:bold; color:#da403c;}
.featured_properties ul.mod-extraFile li.Bathrooms,
.featured_properties ul.mod-extraFile li.Bedrooms,
.featured_properties ul.mod-extraFile li.BuildingArea{ position:absolute; bottom:-20px; display:inline-block; font-weight:bold; float:left;}
.featured_properties .vtem_carousel_item .vtem_carousel_title, 
.featured_properties .vtem_carousel_item .vtem_carousel_title a{ height:18px; overflow:hidden;}
.featured_properties ul.mod-extraFile li.Bathrooms{
background:url(../images/icon_bathroom.png) right center no-repeat;
padding-right:0px;
width:50px;
left:10px;
}
.featured_properties ul.mod-extraFile li.Bedrooms{
background:url(../images/icon_bedroom.png) right center no-repeat;
padding-right:0px;
width:50px;
left:80px;
}
.featured_properties ul.mod-extraFile li.BuildingArea{
background:url(../images/icon_buidsize.png) right center no-repeat;
padding-right:0px;
width:85px;
right:10px;
مثلا به جای bedrooms در اکسترافیلد من نوشتم اتاق خواب . حالا تو اینجا نمیتونم اسم فارسی رو برای استایل استفاده کنم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
24-08-2014, 08:04 AM
ارسال: #3
RE: مشکل اکسترافیلد k2
up[img=18x18]/images/smilies/16.gif
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
24-08-2014, 08:56 AM
ارسال: #4
RE: مشکل اکسترافیلد k2
تا اونجایی که من میدونم کدهای CSS  رو فارسی نمی کنن
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
25-08-2014, 02:47 AM
ارسال: #5
RE: مشکل اکسترافیلد k2
با سلام
شما برای فارسی کردن لیبل های اکسترافیلد باید از داخل خود کامپوننت بخش اکسترافیلد نام ها را فارسی وارد کنید مشکل برطرف میشود.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
25-08-2014, 07:21 AM
ارسال: #6
RE: مشکل اکسترافیلد k2
با تشکر ولی مشکل فارسی کردن لیبل ها نبود لیبل ها که به سادگی فارسی میشه.
مشکل این بود که ماژول اسلاید شو برای اعمال استایل های خاص از اسم اکسترافیلد استفاده می کرد . منم میخاستم اسم اکسترافیلدهام فارسی باشه .
من مشکلم برطرف شد حالا چی کار کردم؟
من اومدم تو item.php
کامپوننت اکسترافیلد.
 و الیاس نیم رو با نام اکسترافیلد عوض کردم یعنی به جای استفاده از نام اکسترافیلد برای رابط از نام مستعار برای ارتباط استفاده می کنه.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 




کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
                                 علم تجربه ای است شیرین و بی پایان کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای انجمن های تخصصی انجمن جوملا محفوظ می باشد                   طراحی و اجرا : سرورنگار